PEMBAYARAN


Cara Pembayaran

Anda boleh melakukan pembelian, penempahan serta pembayaran semua produk yang ditawarkan oleh BLOG MYAZARA™ melalui salah satu cara berikut:

Email (butikmyazara@gmail.com) dan SMS kepada Zira (019-2385197)

Selepas membuat pendaftaran di BLOG MYAZARA™, anda dikehendaki memberi maklumat pembelian, penempahan dan pembayaran anda seperti nama penuh anda (sama seperti nama pendaftaran), no kad pengenalan, no telefon untuk dihubungi, nama produk, kuantiti produk, pakej (jika perlu), dan warna/tema (jika perlu).  Resit pembayaran akan diberikan bersama produk yang dibeli setelah membuat pembayaran yang cukup.


Contoh:

Nama: Nor Aini binti Bahrin
Alamat: No 3, Jalan Belimbing 5/E, Taman Melati, Shah Alam, Selangor.
No kad pengenalan: 870110085574
No telefon: 010-33472011
Nama produk: Sarung bekas tisu
Kuantiti: 3 
Warna: Pink
*** Sertakan bukti pembayaran selepas membuat pembayaran kepada kami.


Bukti Pembayaran

Sila simpan dan emailkan bukti pembayaran anda 
(samada melalui ATM, online banking, cash/cheque deposit) ke butikmyazara@gmail.com secepat mungkin (dalam tempoh kurang 1 jam) selepas membuat pembayaran supaya memudahkan urusan semakan dan penghantaran barangan anda.

Untuk tujuan keselamatan, semua pelanggan hanya akan membuat pembayaran ke atas sebarang produk daripada BLOG MYAZARA™ ke akaun CIMB sahaja iaitu kepada pemilik BLOG MYAZARA™ bernama Zarirah binti Zamakhsari.


Terma dan Syarat

  1. Pelanggan dikehendaki untuk membaca, memahami serta mematuhi isi kandungan terma dan syarat kami sebelum menjalankan urusan pembelian, penempahan dan pembayaran dengan pihak BLOG MYAZARA™.
  2. Pelanggan hendaklah mendaftar sekiranya ingin menjalankan urusan pembelian, penempahan dan pembayaran dengan pihak BLOG MYAZARA™ sebagai rujukan pembelian dan bukti pembayaran pelanggan.
  3. Segala maklumat pembelian adalah antara pembeli (pelanggan) dengan pihak BLOG MYAZARA™, pihak pemborong atau pihak syarikat perniagaan yang terlibat sahaja iaitu bergantung kepada produk atau perkhidmatan yang ditawarkan di BLOG MYAZARA™.
  4. Pelanggan hendaklah membuat tempahan awal terhadap barangan atau produk yang ingin dibeli melalui cara pembayaran yang dinyatakan di  PEMBAYARAN di blog BLOG MYAZARA™.  Ini adalah kerana produk atau perkhidmatan yang ditawarkan adalah bergantung kepada stok yang masih ada  di BLOG MYAZARA™.
  5. Harga produk atau perkhidmatan yang ditawarkan oleh BLOG MYAZARA™ boleh berubah sekiranya produk dan perkhidmatan kami membabitkan postage produk.
  6. Sebarang syarat dan terma di BLOG MYAZARA™ boleh dipinda oleh pihak kami mengikut kesesuaian, perbincangan dan pertimbangan sekiranya perlu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kepuasan dan keyakinan pelanggan terhadap produk serta perkhidmatan yang ditawarkan 
oleh BLOG MYAZARA™ adalah keutamaan kami.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------