Rabu, Februari 09, 2011

Ninety Nine Face


Setelah 1 minggu penggunaan Ninetynine Face + Miracle Mask
 

Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah & menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan,sayur-sayuran, ulam-ulaman & herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi. Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya.Anda pasti jatuh hati...

Ninety Nine Face sangat berkesan untuk:-
  • Semua jenis kulit.
  • Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut.
  • Menghaluskan dan melicinkan kulit.
  • Memudar dan menghilangkan jeragat.
  • Mencerah secara semulajadi dan sekatakan warna kulit.
  • Menegangkan kulit wajah dan awet muda.
  • Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat resdung.
  • Mengecilkan pori-pori kulit muka.
  • Menjadikan kulit bersih dan berseri.
  • Mengurangkan minyak dan melembabkan wajah.
  • Membuang sel kulit mati.

 HARGA PROMOSI

Pakej 1 (50gm Ninety Nine Face)
Semenanjung : RM40 free 15gm Miracle Mask
Sabah & Sarawak : RM44 free 15gm Miracle Mask
(Harga termasuk kos pos laju)


Pakej 2 (50gm Ninety Nine Face + 50gm Miracle Mask)
Semenanjung : RM56 free Sinus Herbs
Sabah & Sarawak : RM60 free Sinus Herbs

Pakej 3 ( 100gm Ninety Nine Face + 100gm Miracle Mask )
Semenanjung : RM95 Free 1 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub
Sabah & Sarawak : RM100 Free 2 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub

Pakej 4 ( 50gm Ninety Nine Face + 300gm Miracle Mask )
Semenanjung : RM100 Free 1 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub + 10gm 99 face
Sabah & Sarawak : RM105 Free 1 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub + 10gm 99 face 


Pakej 5 ( 100gm Ninety Nine Face + 300gm Miracle Mask )
Semenanjung : RM125 Free 1 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub + 10gm 99 face
Sabah & Sarawak : RM130 Free 1 Sinus Herbs + 40gm Neem Scrub + 10gm 99 face

Pakej 6 (300gm Ninety Nine Face)
Semenanjung : RM186 free Sinus Herbs + 50gm Miracle Mask
Sabah & Sarawak : RM190 free Sinus Herbs + 50gm Miracle Mask

Pakej 7 (300gm Ninety Nine Face + 300gm Miracle Mask)
Semenanjung : RM240 free 2 Sinus Herbs + 50gm M.Mask + 40gm Hair Mask + pos laju


Sabah & Sarawak : RM245 free 2 Sinus Herbs + 50gm M.Mask + 40gm Hair Mask + pos laju


Pakej 99face + jamu (neem + multipurpose)

Pakej Sebulan (50gm 99face + 50gm Miracle Mask + 60kapsul Neem + 60kapsul Multipurpose jamu)
Semenanjung : RM106 free 2 Sinus Herbs
Sabah & Sarawak : RM110 free 2 Sinus Herbs

Pakej 2 bulan (100gm 99face + 100gm Miracle Mask + 120kapsul Neem + 120kapsul Multipurpose jamu)
 Semenanjung : RM195 free 2 Sinus Herbs,40gm Neem Scrub,15gm 99face
Sabah & Sarawak : RM200 free 2 Sinus Herb,40gm Neem Scrub,15gm 99face




Testimoni


salam k.nur, testimoni ni ikhlas dari sy..sy sgt berpuas hati dgn produk 99face n mask. selama ni mcm2 produk yg sy pakai..mcm2 salon kecantikan sy pegi,tpi masih xdpt selesai kan masalah jerawat n parut.dari produk yg paling mahal smpai la yg paling murah,suma sy da cuba.kalau ada kesan pn, tu xkn tahan lama.kdg tu geram sgt , bnyk aktiviti trbatas.sy segan nk berdepan dgn org ramai. syukur dpt jmpe produk akak,sy terus try..alhamdulillah , kesannya mcm yg akak dpt tgk..rmai kwn2 asik tnya apa rahsia..sy percaya pd produk ni dan akan ttp terus gunakan nya!! jerawat lagi , produk ni ttp dihati..!! thanks a lot akak...

-RUSHDA-


Testimoni 1

"terima kasih sgt2 kat akak promote cleanser tuh..alhamdulillah, oily kat muke mmg berkurang sgt,lepas cuci tuh rs moist je kulit,cuci muke (cleanser 99) setiap hr + miracle mask 3x dlm seminggu, memang betul2 puas hati..jerawat 2,3 biji je..parut makin pudar sket2, memang marbelessssssss la..memang jatuh cinta la dgn poduk akak ni...lagi satu memang ssh nk cr produk yg natural bebas dr kimia ni..ni la satu2 nye produk akak yg cukup berkesan dgn kulit muke sy."
- zuranida othman -

Testimoni 2

sy suke pkai facial tu..kulit rase lembut,parut mmg da mkin kurang..lepas tu sy pkai mask plak..nmpk la ketara perubahan tu....cm skrg ade gk la ckit2 tumbuh lagi jerwat kecik2..bila pkai pencuci tu tem[ek lame2 jerawat pun jadi kering...2 3 hari da bek dah...cm skrg cepat la jearwat baik....xcam dulu"
- sharifah naterah -

Testimoni 3

"Setelah saya menggunakan Ninety Nine Face sebanyak 3 kali, saya terasa kulit wajah nampak perbezaan...sebelum ni terdapat kedutan di tepi bibir dan selepas menggunakan product tersebut kedutan di tepi bibir tidak kelihatan lagi..Saya terasa begitu gembira sekali dengan perubahan ini..Ninety Nine Face amat berkesan..Belum cuba belum tahu.."
- Noor Aida Ayu -

Testimoni 4

Sy da pkai pncuci n mask ni da sbln n byk prbhan trutama kulit kurng brmnyk n lbh licin...parut2pun da smkn pudar..ni sy order pncuci muka 4 2nd time n order juga pncuci n mask utk org len yg brmnt dgn prbhan pada sy...
- Ahmad Sobri -

Testimoni 5

kaknur...99 face tu baguslah..sya dah pakai beberapa hri ni...kulit sya nampak perubahan n makin cerah...thank byak22
- Suhaib -

Testimoni 6

"Ni gambar saya sebelum dan selepas penggunaan sehari Ninetynine Face dan Miracle Mask.Selepas sehari pakai, kulit dah tak berminyak, kulit semakin cerah , jerawat cepat kering. Memang nampaklah perubahannya. Kulit pun rasa lebih lembut dan licin . Sekarang dalam usaha nak mengilangkan parut-parut yang ada. Nantikan perubahan saya..Terima kasih kak nur, memang bestlah produk ni."
- Nik Norazlinawaty -

Testimoni 7

"salam....saya ingin berkongsi pengalaman saya menggunakan pencuci 99 dan mask . semenjak guna perubahan yang saya alami adalah kulit lembap, cerah , licin, lembut n gebu . rasa seronok bila sentuh kulit selepas guna produk. sekarang saya hanya memakai krim pelindung sahaja bila keluar tanpa alas bedak (compact). kulit nampak natural n berseri-seri. saya syorkan anda juga menggunakannya dan rasailah sendiri keberkesanannya. terima kasih ninetynine & miracle mask." - sharifah azlia-

Testimoni 8

"Salam kaknur, first i pakai kan, wow totally shock, sebab jerawat yg semalam kuar dah kecut...memang best la...kak nur kalu beli banyak dapat murah x?"
- Nur Muhammad -

Testimoni 9 ( Regular customer )

salam kak,nak oder cleanser...dlu sy beli yg btl kcik..next oder beli btl besar...alhamdulllah mmg puas ati...mmg sesuai dgn kulit sy..dh dkt 3 bln dh pakai...alhamdulillah..ni nk beli yg btl besar..bp rm? - Zuranida Othman -

Testimoni 10 ( Regular customer )

"Askum k.nur,sy punya parut di leher dan muka sikit2 semakin pudar...Alhamdulillah" - Shamsul -


Testimoni 11

"salam kaka Nur, sy liana dr JB..baru mggu gna 99Face + Miracle Mask, smlm (01052010) jumpa spupu n ibu saudara, mereka mngatakan kulit muka sy smkin licin, kurang bekas jerawat dan smakin cerah..alhamdulillah..mmg kalo xde kerja Miracle Mask mmg sy tepek kan seluruh muka..MMG BEST..double THUMB UPS...thanks kak Nur" - Norliana Binti Ibrahim -

Testimoni 12

"salam k.nur..sy da try mask n 99 face selama seminggu..kesan sgt ketara.muka sy da xberminyak lagi , jerawat da xd n parut pun da pudar..best sgt! syukur sgt dpt jumpe produk akak..sy akan jadi pelanggan setia akak!! kakak n adik sy asik tanya je rahsia sy neh..hehe n sy rekemen kan kat diorang.." - rushda hadzira ismail -

Testimoni 13

"salam kak, bole x sy promo produk akak kat blog sy?sbb sy sndr mengakui keberkesanan 99face n miracle mask...b4 ne sy da pakai produk yg brtus2 ringgit..tp sukur la bru 3ari guna 99face n miracle mask kesannya mmg menakjubkan...muka licin,jerawat kecut,parut pudar.." - Suhaila Matussin -

Testimoni 14

"Salam kaknur,syira nk order lg m.mask tu la..mama n adk sume nk pkai..smlm syra p wat facial ksi picit kuar sume whthead tu bru ok ckt muke xde biji2..mlm td pkai mask hlg parut2 itam tu kak,skrg tgl ckt lg...bru 2kali pkai..klo smgu mst hlg kot..mama pun ckp muka syra pg ni nmpk cerah ckt...huhu suke2...:-)" - Syira Mohd -


Testimoni 15

sy tak penah lg berpuas hati dgn mana2 produk yg sy cuba sebelum nie. nasib sy baik sbb tergoogle produk akak nie.tanpa fikir tros order sbb jerawat semakin teruk. alhamdulillah skang parut da semakin pudar! jerawat pon ala2 segan je nak tumbuh. haha.. tq kak nur! bole beraya sakan la sy pas nie...-Jaja Azmi-

Testimoni 16

alhamdulillah,selepas saya pakai miracle mask ni,kulit muka saya dah x tumbuh jerawat...dan kakak saya pun cuba pakai mask ni,dan kulit dia dah bertambah licin...lembut je...-Asiah Ramly-

Testimoni 17

smlm oderkan utk kawan..die ckp dulu muka rushda bnyk parut n jerawat..skg ni da cntik..tu yg die tnya tu pakai ape..so rushda rekemen kan la...xsabar2 die nk pakai...mcm mane rushda nk bg gmbar sebelum n selepas?leh jadikan testimon...-Rushda-

Testimoni 18

Kak nur, sy dah pakai 99face selama 4 hari.. mmg kulit muka rasa lebih lembut berbanding sebelumnya... kat hidung & dahi, dah hilang oily.. Miracle mask baru nak cuba pakai mlm ni.. target nak kecilkan pori2 and eliminate pigments.. nanti kasi testi lagi lepas result dah obvious... :-)

Testimoni 19

salam kak nur...dya da dapat da barang tu..bru je try guna td...hehe..suka laa dengan sinus herb tu...99 pn ok...lembut je muka ble guna...thank taw kak nur..bagi dya harga memang bebaloi laa..-Diya-

Testimoni 20

salam...memg da kuwg a skrg jerawat...muka pn da xbmyk lg...kulit pn makin halus...alhamdulillah...stkt skrg memg puas ati...bpeluh pn xd nmpk ngt myk...gtl2 muka da kuwg le...-arniza-

Testimoni 21

tpi yg sue nk oder utk sue lain laa cos cousin2 sue pun guna heheh...ari tu sue beli kan...sue sendiri pun dah 3botol dah hehehe...best jer rsa kulit licin...-Suhaila-

Testimoni 22

Maaf lambat beri feedback. Dah 2 minggu lebih pakai 99face + miracle mask. 99face sekali sehari (malam) dan miracle mask sekali atau dua kali seminggu. Kesannya, parut kat muka dah kurang dan warna kulit muka dah sekata. Saya selalu kerja di luar dan terdedah dengan matahari, so, this is a good thing for me. Miracle mask ada jugak try sapu kat kult belakang. Kulit belakang rasa lembut dan kurang bintik jerawat kecil.

BTW, thanks for the extra free gift Kak Nur!

I LIKE! :-)

Testimoni 23

selaps beberapa hari gune..kawan saye ckap parut da ok dah...tak hitam sgt mcm dulu....miracle mask tu mmg bagus la kak...thanks - azuma johari -

Testimoni 24

salam sis...ms lom dpt brg akk mggu lpas .. yn terpaksa g salon tok facial kn sgala jerawat yg ada .. arini plak yn g smula salon tuk bli brg ... mereka kata ... apa u buat ngan muka u ... nmpak bersih dan tegang ... hehehe..bru 1 mggu lbih ..tq byk sis ...-Elle Yana-

Testimoni 25

nk bg tau99 face tu mmg syok betoi...makin improve muka sya...pakai bedak pun senang...smooth ja rsa - hannani-

Testimoni 26

sy begitu yakin betul dgn poduk akk..tu yg tk pk 2,3 kali tuh...sbb mmg poduk akk tkde kesan sampingan..pastu bekesan plak...moge akk bertambah maju n sukses..n hrp2 makin berquality dr ms ke semasa poduk akk ni semua ye...-zuranida othman-

Testimoni 27

salam..
akak, dh dekat sebulan sy pakai 99 face n miracle mask tu.mmg jerawat dh kurang, satisfied la.sbb b4 ni dh mcm2 produk mahal cube.pstu sy nk order lg la 99face tu yg 300g.RM186 kn-zafirah syaza-

Testimoni 28

salam,sorry ganggu mlm2 ni,xsbr nk tgu esok pagi...sy dah pakai 99 + mask 10hari...mmg kulit cantik xde jerawat...parut pun pudar...-Fadzilah-

Testimoni 29

sy pun dah guna miracle mask & 99 face, jerawat & parut hitam makin kurang...harga pun x mahal.-Wardah Imran-

Testimoni 30

salam kak...so far...gune produk menmpkkn hasil yg positif...insyallh...
akn order utk seterusnya nnti...muka dah kurang minyak...pastue parut nmpk kurang sikit..nanti nk beli jamu lg...nanti balik kg..nak kenalkan ngan akak2 yatie nie... yatie suke sgtlah kak...thnks a lot kak -Yatie-



Sedar xsedar dah pakai 99face+mask hmpir 5 bulan..pggunaan dlm 5botol je..dan mmg berbaloi.ape yg wt sy trtarik sbb produk ni lgsung xguna bhn kimia.kulit sy sgt la sensitif! Salah produk je msti naik jerawat..muka merah2..dan semua tu wat sy rimas ! tmbahn lg sy stdnt culinary yg terdedah ngn prsekitaran kitchen yg panas +minyak..uhh ..kt sini sy bg testimoni sy bermula drpd xpakai produk ni lgi...muke sy penuh jerawat dan merah2..tmbahan lgi kulit sy cerah mmg la menampakkan lg kemerahan tu..owhh malu! Tempek la bedak 4 inci pn..foundation berlapis2..cnfirm nmpak gak! Pas 2weeks guna 99face+mask ..kesan ny sgt ketara. Merah2 da xnmpak.jerawat da kecut.ya allah bersyukur sgt jmp produk ni! Guna produk ni kena rajin..before tido sy msti pakai cm bedak sejuk ..kt jerawat tu tebal2 sikit tempeknye..siangnye kalau xde pape hal mmg menempek mask jela..seminggu 2x msti sy wapkan muke menggunakan herbs yg dpt free gift tu..xpyh tggu lama..sebulan je nahhh...tgk la muke sy pas sebulan.xpyh apply foundation dah.ape lgi...seronok dgn penggunaan produk ni...sy teruskn smpai xsedar dah 5 botol dah guna..dan kesannye,boleh tgk gmbar sy pd mggu terakhir bulan ke5 tu..alhamdulillah,berkat kesabaran dan kesungguhan pape pn leh jdi. skg ni produk mahal2 pn sy dah xpcya.pd sy , sy blh dptkan ape yg sy nk dari produk ni..so,watpe nk terkejar2 cari produk beratus2 tu...mbazir ! kalau nk kuar mane2, sy juz apply moisturizer +cmpct powder je..tu pn da ckup..thanks 2 k.nur..bnyk melayan pertanyaan sy..owhh ya..skrg ni sy dlm proses pnggunaan multipurpose jamu+neems jamu yg utk kulit tu..nantikan testimoni sy nanti ya! Sbb bdn sy dah mkin nmpk shape..xletih..opss..wait 4 next --testimoni !

-Rushda-

  Salam, saya nak kongsi sedikit pengalaman mengguna produk 99face + miracle mask selama lebih 3 bulan. Kali pertama guna memang dah rasa perubahan. Tekstur kulit licin dan senang nak apply makeup. Sebelum menggunakan produk ini saya pernah mencuba produk lain ...yang berasaskan 100% bahan semula jadi. 1 set berharaga rm 700 lebih tapi tiada kesan apa-apa selepas menggunakannya untuk beberapa bulan. Tetapi produk ini 2 minggu sahaja sudah boleh lihat kesan positif walaupun ambil masa jugak nak clearkan parut-parut. Saya jenis tak suka guna bedak sejuk di muka. Tetapi atas nasihat kak nur dia sarankan saya kena rajin guna miracle mask setiap kali masa terluang. Dan saya pun ikut saranannya. Ini lah hasilnya. Saya sangat bersyukur kepada allah boleh kembalikan kulit muka yang dulu. Terima kasih kak nur.
-nurulfarehah- 

 

Testimoni ~ 
Salam Semua , Saya Penggemar dan paling bersyukur dpt produk ni .. Saya mempunyai masalah resdung yg serious .. Bila lihat pd Muka sy mmg seperti tiada apa berlaku ... Tp bila sy buka tudung ... Anda bleh lihat keadaandi bawah pipi sy pd gambar pertama .. amat mnyedihkan .. pelbagai produk sy gunakan tetapi tidak sesuai dgn kulit sy sehingga sy berjumpa dgn 99 FACE + MIRACLE MASK .. hanya 3 MINGGU dgn usaha yang GIGIH sy menggunakan produk ini .. bleh lihat berubahan pd gambar kedua . jerawat hampir kecut dn gmbar ketiga JERAWAT HILANG serta PARUT - PARUT JERAWAT juga dpt di hilangkan dgn JAYAnye .. Alhamdulillah dgn izin Allah .. Kini sy tidak perlu buang duit byk untuk ke salon kerana sy sndiri dah pn berjaya mnghilangkan masalah yg sy alami .. Kini sy sendiri AGEN Produk utk Johor Bahru sesiapa berminat bleh email .. TQ KAK NUR , TQ 99 FACE + MIRACLE MASK + SINUS HERBS


Hubungi Cik Zira sekarang!

Produk kecantikan 100% semulajadi daripada Kak Nur.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan